Monday, February 21, 2011

"Tahukah Anda Apakah Penyebab Berlakunya Masalah Pancutan Pra-Matang @ Cepat Pancut"?
Penting bagi anda memahami kenapa berlakunya masalah ini. Ia bukanlah suatu penyakit yang serius namun kalau dibiarkan pula gejala ini boleh membawa implikasi yang  buruk pada rumahtangga anda jika ianya tidak ditanggani dengan segera.

Berdasarkan definisi klinikal, gejala "pancutan mani awal" atau "pancutan pra-matang" merujuk kepada kegagalan untuk mengawal rasa ghairah (semasa kemasukan alat kelamin lelaki ke dalam vagina) lantas mengalami pancutan mani sebelum masanya atau sebelum isteri dapat dipuaskan.

        Terdapat 4 Sebab Utama Pancutan Pramatang

Sensitiviti - Sensitiviti yang melampau pada alat kelamin lelaki menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan kekejangan. Kekejangan ini menyebabkan keinginan yang melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.

Kawalan Perasaan - Perasaan anda yang terlalu menginginkan kepuasan semasa bersama hinggakan anda merasakan seakan-akan tiada cara yang boleh menghalangnya daripada berlaku pancutan.

Tahap Berahi/Hormon - Keberahian yang terlalu tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif.  Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda.
Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.

Stress - Sementara itu faktor lain juga turut menyumbang kepada masalah ini antaranya seperti stress kerja, kurang stamina & mengamalkan gaya hidup tidak sihat. Malah amalan onani semasa remaja juga turut menjadi penyebab gejala pancutan pra-matang.

Kesannya Pada Pasangan Anda..

Ramai para isteri  'tidak puas' ketika jimak kerana masalah cepat pancut suami.

Isteri yang dicintai mencari lelaki lain akibat masalah seks anda.

Hubungan kelamin antara pasangan menjadi hambar dan berlaku "ala kadar" saja.

Pergolakan rumahtangga

Tindakan Anda

Anda mempunyai banyak pilihan sama ada mahu menggunakan pil,minuman tenaga atau krim yang berada di pasaran.Bagaimana pula dengan risikonya? Dengan Magic Tissue anda cuma menggunakan bantuan untuk mengatasi masalah pancutan pra matang dari segi luaran tanpa sebarang proses menyapu,menelan atau meminum apa2 bahan tertentu yang belum terbukti selamat.Anda bole memesan pek percubaan kami yang berharga RM20 dengan pos percuma. Sekotak Magic Tissue mengandungi 6 keping tisu ajaib yang boleh membantu anda dengan masalah pancutan pra matang.Peluang perniagaan juga disediakan kepada yang berminat.Bagi yang berada di kawasan utara khasnya Pulau Pinang, pihak kami bersedia untuk menghantar terus ke lokasi berdekatan ke tangan anda sendiri dengan harga istimewa.Hubungi kami di talian 0129572957/0194783069 untuk khidmat pertanyaan dan pesanan.

No comments:

Post a Comment